Klamme badeænder

Sød uden på – klam inden i. Det er hvad man kan sige om badeænderne, vi i god tro giver til børnene i badekarret. Ønsker du også at finde et alternativ til de små traditionelle ænder? Så læs med her hvordan du undgår mug i badeænderne.

Da jeg i sin tid skulle ud at købe badelegetøj til Liv, var noget af det første jeg købte en gul badeand. Det kunne ikke blive meget mere traditionelt. Efterfølgende købte jeg flere små billige ænder i forskellige farver. Jeg havde hørt om, at bidelegetøj til små børn var særlig udsat i forhold til savl som trænger ind i legetøjet og ikke kan komme ud. Jeg har dog altid sørget for at klemme vand ud af badeænderne og stille dem til tørre efter en tur i badekarret. Problemet med mugne ænder ville ikke ramme os, tænkte jeg.

Jeg blev dog klogere

Meeen jeg gjorde mig dog nogle andre erfaringer for lidt over en måned siden, da jeg lagde mærke til nogle mørke mærker på nogle af ænderne. Jeg besluttede mig straks for at undersøge det, så jeg tog en saks og klippede den første and op. Anden var noget af det første badelegetøj jeg købte til Liv. Og gæt hvad den var fyldt med? MUG!! En af de andre ænder skulle også lade livet, og den havde samme indhold, som den første and. MUG. Jeg smed straks alle ænder ud. Det skal lige understreges, at Liv ikke har haft ænderne med i bad, hver gang hun skulle bades. Og hun har ej heller bidt særlig meget i dem.

Findes der alternativer til de små gummiænder? Ja, det gør der. Jeg har søgt lidt rundt på nettet for at finde alternativer, som efter sigende skulle være sunde for barnet. Webshops som Naturebaby og Purebaby, forhandler naturlige badedyr uden hul. Skriv blot “badeand” i søgefeltet på en af siderne. Hvis du ønsker at købe en sund badevand i en butik, kan det gøres hos Ønskebørn eller Kære Børn. De sunde badeænder er lidt dyrere end de tradtionelle badeænder, men i sidste ende er de også pengene værd, idet der ikke kommer vand inde i anden og de er dermed fri for mug.

Nu har Liv en del andet legetøj til badekarret, så jeg skal ikke ud og investere i flere ænder. Jeg tænker, at disse informationer vil være brugbare for vordende eller nybagte forældre, som måske ikke lige er klar over, at der dannes mug i de traditionelle badeænder.

>>Hvad skal du give I gave til det 1-årig barn? Se hvilket legetøj der hitter det første år<<

//Jeanette

Følg mig gerne på Instagram, Facebook eller Pinterest 🙂

Indlæg oprettet 56

2 tanker om “Klamme badeænder

    1. God ide! Men ja det er jo ikke lige noget man umiddelbart har i tankerne, når man kigger på badelegetøj i butikkerne 🙂

      Mvh. Jeanette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen