Guide: Babyvenlige spisesteder i Odense

Hvor er det lige de babyvenlige spisesteder befinder sig i Odense? Findes der puslerum eller er der ammevenlige omgivelser? Jeg har revideret min guide, så der nu findes en guide til spisesteder og en guide til butikker og lign.

Som nybagte forældre kan det for nogle være en udfordring at tage ud af huset, f.eks. på café, uden at kende stedets omgivelser. Heldigvis har de fleste større spisesteder et puslerum, men jeg er stødt på nogle, som ikke har. Den første guide jeg lavede indholdt alle de babyvenlige steder jeg har besøgt i Odense. Nu har jeg i stedet valgt at opdele min guide, så der findes en til spisesteder (caféer og restauranter) og en til ‘andre steder’ såsom supermarkeder, butikker og lignende.

Babyvenlige spisesteder i Odense:

 • Marcellos (puslerum)
 • Riceteria  (puslerum)
 • Brød (puslerum)
 • Kunstbygningen Filosoffen (lille ammehjørne/puslerum)
 • Storms Pakhus (puslerum)
 • Lagkagehuset (puslerum)
 • Asia restaurant (puslerum)
 • Kings Running Sushi (puslerum)
 • Kentucky Fried Chicken (puslerum)
 • Arkaden (puslerum)
 • Dalle Valle (puslerum)
 • McDonalds (puslerum)
 • Food avenue i Rosengårdcenteret (ammehjørne/puslerum)

Kender du flere spisesteder i Odense, er du velkommen til at skrive til mig, så jeg kan få skrevet stedet på listen 🙂

>> Læs også min guide til børnebutikker i Odense <<

// Jeanette

Følg mig gerne på Instagram, Facebook eller Pinterest 🙂

*Listen vil blive opdateret, hver gang jeg finder et nyt babyvenligt spisested*

*Sidst opdateret d. 29 marts 2020*

Indlæg oprettet 56

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen