Pak med mig: håndbagage

Reglerne for håndbagage er blevet mere strikse med tiden i forhold til sikkerhed. Det varierer også fra selskab til selskab, hvor meget håndbagagen må indeholde. Jeg giver her mit bud på, hvordan jeg pakker min håndbagage.

Jeg er ikke nær så organiseret med min håndbagage som med min kuffert. Alt indholdet ligger som regel i ét stort rum, og så har jeg en lille lomme, som indeholder de mest vigtige ting såsom pas, rejsedokumenter og kreditkort. Det er forskelligt, hvilken slags taske jeg har med, men i år må tasken gerne være mere praktisk i forhold til, at jeg skal rejse med et lille barn. Liv har sin egen lille rygsæk med, som indeholder pusleting til flyveturen.

Tasken og indholdet

Jeg har valgt at tage en rygsæk med, i det det giver mig mere frihed til at bruge begge arme. Min rygsæk er en minirygsæk fra Herschel. Jeg ville nu gerne have min Ralph Lauren shoppertaske med, men synes ikke den er så praktisk at have over skulderen, når man har et lille barn med på rejse 😛

Rygsæk som håndbagage
I år har jeg brugt denne rygsæk som håndbagage

Udover de mest essentielle ting medbringer jeg altid mad og drikkelse. Jeg køber som regel 2-3 flasker vand i lufthavnen, da jeg drikker (og spiser!) enormt meget, når jeg rejser. Når man rejser med et barn under 2 år, må man gerne medbringe væske, som indeholder mere end 100 ml, gennem sikkerhedskontrollen. Små juice til Liv (og mig selv) ryger også med i tasken. Jeg har bagt nogle pølsehorn, som Liv får at spise på turen. Derudover har jeg lidt sundt slik med til hende såsom rosiner og frugtstang.

Jeg har også altid en lille make-up pung med i min taske, da jeg ofte føler mig helt ved siden af, når jeg har været ombord på et fly. Lidt pudder og læbestift kommer det som regel til livs 😛
Engang kom jeg altid mine smykker i kufferten, men de sidste 5 år har jeg pakket dem i håndbagagen.

Her er et lille udpluk af de ting jeg har i min håndbagage.
Her er et lille udpluk af de ting jeg har i min håndbagage.

Jeg kan godt lide at være minimalisk, når jeg pakker min håndbagage. Jo mere indhold, jo mere skal man bære rundt på. Hvis jeg skulle på en længere rejse uden for Europa, ville jeg pakke lidt anderledes.

Med hensyn til underholdning til Liv ombord på flyet, behøver hun ikke meget andet end sin kaninklud og en bog. Omgivelserne giver rigeligt af undeholdning i forhold til udforskning og fortællinger.

Håber du kan bruge mit indlæg som inspiration til, hvordan du kan pakke din håndbagage.

Hvad pakker du altid i din håndbagage udover de mest essentielle ting?

>> Læs hvordan jeg pakker min kuffert og toilettaske <<

//Jeanette

Følg mig gerne på Instagram, Facebook eller Pinterest 🙂

Indlæg oprettet 56

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen