Nem wok med grøntsager og forårsruller

Hvis du gerne vil have en hurtig omgang aftensmad, der samtidig er sund og velsmagende, så får du her opskriften på en nem omgang wok med grøntsager og forårsruller. Det gode ved en wokret er, at man kan komme alverdens grøntsager i, og så er det også en nem måde at få brugt de sidste grøntsager, som man ellers ikke lige ved hvad skal bruges til.
Du kan gøre retten vegetarisk ved at vælge vegetarforårsruller. Herhjemme skifter vi mellem vegetar og kød, når jeg laver wok med grøntsager.

Jeg har ikke angivet antal på mange af ingredienserne, da jeg bare tager den mængde som jeg synes passer bedst.

Hvis du vil gøre retten endnu nemmere og spare ca. 10 min, kan du bruge en pose frost wokblanding og tage den ud af fryseren evt. om morgenen, så de er tøet op til om aftenen.

wok med grøntsager
Udskriv
5 fra 1 stemme

Wok med grøntsager med forårsruller

Forb. tid10 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid30 min
Ret: Hovedret
Køkken: Asiatisk
Keyword: forårsruller, grøntsager, wok
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 3 stk Nudelblokke
  • Brocoli
  • Majs
  • 1 Peperfrugt
  • 1 Løg
  • 1 pose Sukkerærter
  • Madolie
  • Soja
  • Sur/sød sovs til at dyppe forårsrullerne i
  • Forårsruller
  • 2 Gulerødder

Sådan gør du

  • Start med at tænde ovnen, så forårsrullerne kan bages med det samme. Følg anvisningen på pakken
  • Kog nudlerne efter anvisning på pakken
  • Imens nudlerne koger, vask og skær grøntsagerne ud i passende størrelser
  • Steg grøntsagerne kort i en stor gryde i lidt olie (hold samtidig øje med nudlerne, så de ikke koger ud)
    Når grøntsagerne er færdige, lægges de midlertidigt i en skål
  • Steg nu nudlerne i lidt olie og sojasovs
  • Grøntsagerne tilsættes efter nogle minutter og det hele blandes sammen
  • Anret det hele på en tallerken sammen med dine forårsruller og brug lidt sur/sød sovs som dyppelse til forårsrullerne.
wok med grøntsager
wok med grøntsager

>>Er du vild med asiatisk mad? Så prøv min nudelsalat<<

//Jeanette

Følg mig gerne på Instagram, Facebook eller Pinterest 🙂

Indlæg oprettet 52

3 tanker om “Nem wok med grøntsager og forårsruller

  1. Åhhh, nu fik jeg en helt ustyrlig trang til wok:-) Jeg plejer bare at overhælde nudelblokkene med kogende vand og lade dem trække nogle minutter. Så risikerer jeg ikke, at de koger ud eller klistrer.
    Det skal vi helt klart have i morgen:-)
    Kh Lene

  2. Hvor ser det lækkert ud. Og de lækre grøntsager gør det da lidt sundere, når man som mig spiser forårsullerne alene. Det må jeg prøve sammen med mine drenge snart. Tak for inspirationen. Kh Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen