Tjekliste til børnehave

Tjekliste til børnehave

Mit barn er startet i børnehave, men hvad er det lige jeg skal pakke i rygsækken? Skal mit barn have to flyverdragter? Hvor mange handsker skal med, og hvad med bukser? Læs med her og blive inspireret til, hvad du kan pakke i rygsækken.

Liv startede i børnehave i begyndelsen af august. Vejret var stadig sommerligt (sådan som det nu kan være i Danmark), og behovet for skiftetøj og overtøj var ikke særligt stort. Nu er det blevet efterår, og vi går snart en koldere tid i møde. Jeg har derfor udarbejdet en liste over, hvilket tøj og overtøj der er relevant at pakke til efterårs- og vintersæsonen. Jeg har tidligere udarbejdet en tjekliste til dagpleje/vuggestue, som blev taget godt imod. Så hvis du har børn i denne alder, er du velkommen til at tjekke den ud.

Denne liste er lavet med udgangspunkt i, hvad jeg giver min datter med. Der er stor forskel på, hvor meget børn fryser og sveder. Liv ligger midt i mellem vil jeg sige. Hun får nemt kolde hænder og fødder, men når først hun er aktiv, er kroppen varm.

Hvert barn har sin egen lille kurv, hvor der er plads til skiftetøj, og ellers har de en knage med plads til overtøj og rygsæk. Tror dette er meget standard i de danske børnehaver – uanset om den er privat eller kommunal.

Tjekliste til børnehave:

2 x bluser

2 x bukser

2 x strømper

2 x underbukser

1 x undertrøje

1 x indesko

1 x cardigan/tykkere bluse

Tøj til udendørs brug:

1 x regntøj

1 x termotøj

1 x fleece

1 x (termo)gummistøvler

1 x Goretex sko (vinterstøvler når det bliver køligere)

Andet:

Rygsæk/taske (til at have madkasse i)

Madkasse og drikkeflaske

Bamse eller sut (hvis dit barn sover til middag)

Bleer (hvis dit barn bruger ble)

Jeg håber du kan bruge min tjekliste til børnehave som inspiration til, hvordan du kan pakke tasken til dit eget børnehavebarn.

//Jeanette

Følg mig gerne på Instagram, Facebook eller Pinterest 🙂

Indlæg oprettet 56

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen