DIY: julekugler med navn
DIY

DIY: Julekugler med navn

Er du på udkig efter en nem og forholdsvis billig DIY gaveidé til jul? Så læs med her, hvor jeg viser, hvordan du laver nemme julekugler med navn på. Perfekt som gave til bedsteforældre eller som pynt på juletræet.

Tilbage i 2018 besluttede jeg mig for at lave nogle personlige julegaver, hvor Liv skulle deltage i processen. Det blev til nogle julekugler med navn og håndaftryk på. Julekuglerne skulle gives i gave til bedsteforældre og oldemor.

DIY: julekugler med navn

Ting du skal bruge:

  • Julekugler
  • Glimmer limpen
  • Sort fingermaling

Fremgangsmåde:

  • Start med at lave håndaftrykket på kuglen. Jeg brugte en svamp til at duppe den sorte fingermaling på min datters hånd. Når du har lavet håndaftrykket på alle julekugler, skal de ligge og tørre ind. Det tager ikke særlig lang tid, omkring 30 minutter (alt efter hvad der står bag på din maling).
  • Du kan nu skrive navne/titler (og årstal) på den modsatte side af håndaftrykket. Jeg valgte at bruge en glimmer limpen, fordi jeg synes den giver et flot udtryk.
  • Vær forsigtig når du arbejder med glaskugler. Den ene kugle gik i stykker, da jeg skulle skrive på den med limpennen. Når det hele er tørt, skal de pakkes varsomt ind. Brug eventuelt bobleplast og en passende papæske.
DIY: julekugler med navn
DIY: julekugler med navn

DIY julekugler er et lille hyggeligt projekt. Det kan dog være en udfordring af tage håndaftryk af en 1-årig, men synes alligevel resultatet blev godt. Nu kan jeg kun fortryde, at jeg ikke lavede et eksemplar til os selv 😛
Med hensyn til julekugler kan de købes i de fleste budget forretninger såsom Tiger, Søstrene Grene og diverse supermarkeder. Jeg gik efter nogle gennemsigtige, som dog var svære at finde. Glimmer limpenne kan købes i hobbyforretninger, men jeg var heldig at have en liggende fra Lidl, som ofte får krea varer hjem. Særligt ved højtider.

Jeg håber mit indlæg har givet dig inspiration til at lave dine egne DIY julekugler med navn 🙂

>>Læs med her hvis du mangler inspiration til julegaver til det 1 årig barn<<

//Jeanette

Følg mig gerne på Instagram, Facebook eller Pinterest 🙂

Indlæg oprettet 56

3 tanker om “DIY: Julekugler med navn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen