Jeg har bagt denne glutenfri mandelkage mange gange på det sidste, fordi den er super nem og så smager den virkelig godt. Den egner sig nemt til alle anledninger: fødselsdag, kaffebord eller barnedåb. Kagen er let i det og passer perfekt i samspil sommerens mange bær.
Hæld massen i en rund bageform foret med bagepapir. Massen bages ved 175 grader i 25 min (i alm. ovn)
Når bunden er bagt færdig og afkølet, vaskes og duppes bærerne tørre.
Pisk fløden til skum, som du smørrer oven på bunden
Dekorer kagen med bær
Noter
Bunden kan med fordel laves dagen forinden.Mandelkagen smager bedst samme dag, da flødeskummen hurtigt falder sammen, og gør den mere ‘smattet’ dagen efter. Mandelkage med flødeskum og bærMandelkage med flødeskum og bær
Den ser lækker ud?
Tak 😀 det er blevet en af mine yndlingskager.
mvh. Jeanette