Opskrift: Mandelkage med flødeskum og bær (glutenfri)

Jeg har bagt denne glutenfri mandelkage mange gange på det sidste, fordi den er super nem og så smager den virkelig godt. Den egner sig nemt til alle anledninger: fødselsdag, kaffebord eller barnedåb. Kagen er let i det og passer perfekt i samspil sommerens mange bær.

Mandelkage med flødeskum og bær

Mandelkage med flødeskum og bær

Forb. tid 10 min
Tilb. tid 10 min
Bagetid 25 min
Samlet tid 45 min
Ret Dessert

Equipment

  • Håndpisker
  • Blender

Ingredienser
  

  • 3-4 styk Æggehvider
  • 150 g Sukker
  • 200 g Mandler
  • 250 ml Fløde
  • Friske bær fx jordbær, blåbær eller hindbær

Sådan gør du
 

  • Pisk æggehvider stive
  • Tilsæt sukker og pisk til massen fortsat er stiv
  • Blend mandlerne til mel, og vend det i massen
  • Hæld massen i en rund bageform foret med bagepapir. Massen bages ved 175 grader i 25 min (i alm. ovn)
  • Når bunden er bagt færdig og afkølet, vaskes og duppes bærerne tørre.
  • Pisk fløden til skum, som du smørrer oven på bunden
  • Dekorer kagen med bær

Noter

Bunden kan med fordel laves dagen forinden.
Mandelkagen smager bedst samme dag, da flødeskummen hurtigt falder sammen, og gør den mere ‘smattet’ dagen efter. 
Mandelkage med flødeskum og bær
Mandelkage med flødeskum og bær
Mandelkage med flødeskum og bær
Mandelkage med flødeskum og bær
Keyword bær, kage, mandler
Indlæg oprettet 56

2 tanker om “Opskrift: Mandelkage med flødeskum og bær (glutenfri)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen