Velkommen til

Dette er min første rigtige blog, hvor jeg vil berette om livet med en baby. I bloggens første indlæg vil jeg give en kort introduktion til hvem jeg er 🙂

Mit navn er Jeanette, jeg er 27 år og er mor til Liv, som blev født d. 30. august 2017. Jeg er bosat i Odense med min kæreste Simon (37), som er uddannet inden for finans, men pt. er jobsøgende. Selv færdiggjorde jeg mit kandidatstudie i efteråret 2017, hvilket giver mig titlen Cand. IT Webkommunikation // kandidat i ’it, kommunikation og organisation’. Ja, jeg skrev speciale, mens jeg var højgravid og mens jeg havde en nyfødt, men det gik, og det var dejligt endelig at kunne gå på barsel i november. Min barsel slutter juli 2018, hvorefter jeg går på dagpenge og dermed er jobsøgende. Derudover har jeg en engelsk professionsbachelor i International Hospitality Management fra 2015.

Jeg interesserer mig for madlavning, sundhed, rejser..og efter jeg har fået min nye titel, alt babyrelateret. Men hvem gør ikke det, når de lige har fået en lille ny? Derudover er jeg vild med genbrug, udelivet, yoga og søde sager.

Bloggen vil som tidligere nævnt hovedsageligt komme til at handle om livet med en baby, men der vil selvfølgelig også være plads til andre indlæg, der ikke lige har med baby at gøre.

Håber du får lyst til at læse med og følge mit eventyr som førstegangsmor 🙂

// Jeanette

Indlæg oprettet 56

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen