En baby = sidde hjemme hele dagen?

Synes ofte at jeg har hørt (både før, men også efter jeg fik barn), at når først man har fået en baby, så bliver livet ikke det samme mere. Nej, det gør det bestemt heller ikke. Dagligdagen kræver mere planlægning end da man var to, og selvfølgelig har man heller ikke samme frihed, da ens eget behov tilsidesættes. Men synes bestemt ikke, at en lille ny har forhindret mig/os i at foretage mange af de samme ting som før. Jeg tager tit steder hen, enten alene med Liv eller os alle tre. Når først man kender sit barns rutiner, gør det dagligdagen meget lettere. Kan huske det var fra ca. 3 måneders alderen, at jeg havde styr på Livs daglige rytme, hvilket også var fra den tid, hvor jeg følte meget mere overskud.

En typisk dag

Vi er så heldige at have bil, så det gør det noget mere fleksibelt at komme rundt, end hvis vi skulle med bussen og have hele oppakningen med (barnevogn, pusletaske, egen taske, overtøj, bæresele etc.)

Liv plejer at få sin formiddagslur fra 10-11 tiden, hvilket også er på dette tidspunkt, jeg plejer at køre et sted hen. Som oftest falder hun i søvn i autostolen, og så løfter jeg hende bare over i barnevognen, hvor hun kan sove videre. Jeg kører som oftest ned til Odense gågade eller babyforretninger (Babysam, Kærebørn, Ønskebørn). Børnetorvet (nyåbnet børnegenbrug) og Rosengårdscenteret er også velbesøgt og sommetider i selskab med min veninde, som har en lille datter, der er 4 måneder ældre end Liv.

Når Simon er med, kører vi ofte ude til Genbrugshallerne og kigger, hvorefter vi går rundt i området med barnevognen. Der er både Rosengårdcenteret, babyforretninger, Ikea, Bilka og byggemarkeder, så der er nok at kigge på. Og Liv sover virkelig godt i barnevognen, når den er i bevægelse, så vi kan hurtigt få brugt nogle timer på denne måde.

Ellers er jeg glad for bare at trille en tur med barnevognen i området hvor vi bor, når vejret er til det, så får jeg frisk luft og ny energi, mens Liv sover godt. Jeg nyder at have barsel, og har ikke travlt med at få det overstået. Keder mig overhovedet ikke, tværtimod..ville ønske tiden gik langsommere eller at barslen var længere.

Som en lille opsummering kan jeg slå fast, at det bestemt ikke er nogen hindring at have en lille baby med rundt, så længe man er velorganiseret og kender sin babys behov og rutiner.

// Jeanette

Følg mig gerne på Instagram, Facebook eller Pinterest 🙂

Indlæg oprettet 56

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen