Opsummering af min lejeperiode hos Alt til Barnet

(Indeholder reklame) De som har fuldt med på bloggen og min Instagram ved, at jeg har haft en stand hos den nye børneloppebutik Alt til Barnet i Odense.

Min stand hos Alt til Barnet i Odense.

Jeg havde min stand i en lille måneds tid, og så frem til at få solgt godt ud af mine ting. Efter endt lejeperiode endte jeg ud med et beløb, som jeg håbede var lidt højere. Men i og med at butikken stadig er forholdsvis ny, skal den udbredes, så flere får kendskab til den. Andre faktorer som kan have spillet ind, er min egen indsats for at sikre et godt salg. Synes selv jeg havde et bredt udvalg af pigetøj – både mærkevarer, billigere mærker og sæsonbetonede varer. Ligeså havde jeg billige og lidt dyrere priser. Noget af tøjet var næsten ikke brugt, så det satte jeg selvfølgelig lidt højere. Dertil kommer det også an på, hvilke kunder der kommer forbi, og hvad de går efter. Jeg kigger tit i børnegenbrugsbutikker, men det er langt fra hver gang jeg køber noget.

Det skal dog nævnes, at jeg har solgt og tjent mere på en måned hos Alt til Barnet end for eksempel gennem Reshopper eller Facebookgrupper 😉 Jeg har set, hvad nogle af de andre sælgere har solgt for, og det er beløber på over 1000 kr.

Hvis jeg skal have en stand igen, har jeg allerede gjort mig overvejelser omkring, hvilken strategi jeg skal anvende, for at sikre et bedre salg.

Huskeliste til næste gang:
  • Medbring nye varer, så jeg ikke hænger det samme op som sidst
  • Lav nye priser
  • Reguler priserne og skift tøjet ud undervejs i perioden

Alt for Barnet har også oprettet en Facebookgruppe, der fungerer som et showroom for kunderne – både som sælger og køber. Her kan du som sælger vise billeder af din stand, og køberne kan efterspørge specifikke varer 🙂

Hvad er dine erfaringer med kommissionsbutikker? Har du prøvet at have en stand før et sted? 🙂

// Jeanette

Følg mig gerne på Instagram, Facebook eller Pinterest 🙂

Indlæg oprettet 56

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen