Juleønsker til en 1-årig

Julen nærmer sig med hastige skridt, og de første julegaver er måske allerede kommet i hus. Men hvad kan man købe eller ønske sig til et lille barn på 15 måneder? Og særligt når barnet nærmest har alt?

Jeg er medlem af diverse termin, graviditets- og babygrupper på Facebook, og der ser jeg ofte en tendens i sæsonbetonede opslag. Da babyerne for eksempel nærmede sig deres 1 års fødselsdag, var der mange, som søgte inspiration til, hvad de kunne give deres 1-årig i fødselsdagsgave. Nu ser jeg det samme ske – bare med juleønsker.

Vi har “kun” købt to julegaver til Liv. Først og fremmest fordi Liv jo har en masse forskelligt legetøj og udstyr i forvejen (indrømmer gerne, at det er mig, som altid er på forkant og gerne køber, når jeg ser et godt tilbud!). For det andet skal der jo også være lidt ønsker til bedsteforældre eller andre, som har lyst til at give Liv en julegave. Vores ønskeliste er kun ment som inspiration til familien, da det måske ikke lige er alle, som ved hvad de skal købe til en på 15 måneder. Vi har selv købt en interaktiv kat (bamse) og et babyklaver fra Toys’r’us.

Ønskeliste til jul:
  • Dukke (My piccolina interactive)
  • Badekåbe
  • Dukkevogn
  • Tegnetavle
  • Aldersrelateret legetøj med lyd/lys

Der er ikke en decideret dukkevogn eller badekåbe, som vi ønsker på vegne af Liv. Hun er meget optaget af lyde, lys og ting der kan bevæge sig, derfor tænker jeg at interaktivt legetøj vil være et hit.

Inspiration til juleønsker til en 1-årig

1.//Her 2.//Her 3.//Lign. her 4.//Her 5.//Her 6.//Her 7.//Her

Hvad giver I jeres lille barn i julegave?

//Jeanette

Følg mig gerne på Instagram, Facebook eller Pinterest 🙂

Indlæg oprettet 56

En tanke om “Juleønsker til en 1-årig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen