Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Sur/sød kylling med grøntsager
Udskriv
Pin Recipe
Samlet tid
30
min
Ret
Hovedret
Antal
3
personer
Ingredienser
1
squash
250
g
champignoner
2
stk
forårsløg
300
g
kylling
1-2
spsk
soyasovs
til kyllingen
1
tsk
olivenolie
til stegning
Bulgur
sur/sød sovs
efter behov
Sådan gør du
Start med at koge bulguren som anvist på pakken
Imens bulguren koger, skæres kyllingebryst i mindre mundrette stykker
Steg kyllingestykkerne på en pande med lidt olie og tilsæt soyasovs til slut. Stil til sidde i en skål bagefter
Skær squash og champignon i stykker
Steg grøntsagerne i nogle minutter på samme pande som du brugte til kyllingen
Skær forårsløgene ud i små ringe
Anret bulgur, grøntsager og kylling i en skål. Hæld sur/sød sovs på kyllingen og drys med forårsløg på toppen
Noter
Keyword
bulgur, grøntsager, kylling