Opskrift: Jægergryde

Her er opskriften på en lækker omgang jægergryde, som holder til to dage såfremt man er en familie på 2 voksne og 1 lille barn. Jeg synes retten smager bedst sammen med ris, men man kan sikkert også bruge kartofler. Retten indeholder tre slags kød, hvilket for nogle måske er lige lovligt meget. Bacon kan for eksempel undlades, men smagsoplevelsen vil bare ikke være den helt samme. Bacon i tern kan også udskiftes med bacon i strimler, som skæres i stykker. Jeg har før været ude for, at der har været bruskrester i nogle bacontern, og det er en ting jeg slet ikke kan holde ud at tygge på.

Jægergryde

Forb. tid 30 min
Tilb. tid 1 t
Samlet tid 1 t 30 min
Ret Hovedret
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 Svinemørbrad skåret i små tern
  • 200 g bacon i tern
  • 1 dåse cocktail pølser
  • 3 dl fløde
  • 5 dl okseboullion
  • 3 spsk ribsgele
  • 3 store gulerødder skåret i skiver
  • 1 glas champignoner i skiver
  • 1 spsk paprika
  • 2 spsk hvedemel
  • Persille
  • Salt og peber
  • Kulør (valgfrit)

Sådan gør du
 

  • Bland mel og paprika sammen i en skål og vende svinekødsternene heri.
  • Steg baconternene i en gryde med lidt smør. Hæld i en skål, når de er stegt færdigt.
  • Steg nu svinekødet i samme gryde og tilsæt bacon, når svinekødet er brunet.
  • Tilsæt oksebullion, fløde, ribs og gulerødder.
  • Herefter skal retten simre under låg en times tid.
  • Tilsæt champignon og cocktailpølser og lad dem blive varme.
  • Smag retten til med salt og peber og tilføj evt. kulør til slut.
  • Server retten med ris toppet med persille.

Noter

Jægergryde
Keyword kød

Herhjemme er jægergryde et hit, og det tager ikke særligt lang tid at bikse det sammen 😀

// Jeanette

Følg mig gerne på Instagram, Facebook eller Pinterest 🙂

Indlæg oprettet 56

3 tanker om “Opskrift: Jægergryde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen