Opskrift: Nemme og sunde bananpandekager med kun 3 ingredienser

I den sidste tid har jeg lavet mange bananpandekager til Liv (og mig selv :P). De er super nemme at lave, smager godt og så egner de sig fint som morgenmad til små børn eller som to-go mad.

Hver gang jeg ser madspildsbananer i supermarkedet, køber jeg en masse, for modne bananer er perfekte til bananpandekager, smoothies eller banankage.

Jeg går ikke efter en decideret opskrift, når jeg laver disse pandekager, men prøver mig lidt frem. Plejer at bruge 4-5 modne bananer, 4 æg og 1-2 dl. havregryn (plejer bare at hælde i fra posen, så kender ikke præcist mål).

Ingredienser:

  • Modne bananer
  • Æg
  • Havregryn
  • Smør til stegning

Fremgangsmåde:

  • Mos bananerne med en gaffel
  • Pisk æggene sammen med en gaffel
  • Tilsæt havregryn i æggene
  • Bland de mosede bananer i blandingen
  • Steges på panden med smør ved middel varme

Bananpandekagerne kan opbevares på køl nogle dage, hvis ikke de når at blive spist inden 😉

Nemme og sunde bananpandekager

// Jeanette

Følg mig gerne på Instagram, Facebook eller Pinterest 🙂

Indlæg oprettet 36

3 tanker om “Opskrift: Nemme og sunde bananpandekager med kun 3 ingredienser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen