Opskrift: ovnbagte grøntsager og kyllingelår

Jeg vil gerne dele en super god opskrift med jer! Det er en ret, som jeg laver ret ofte, fordi den smager godt, er sund, billig og så er der mad til to dage. Derudover er den også børnevenlig..Liv er i hvert fald vild med den. Det er en meget nem ret, det tager bare noget tid at skære alle grøntsagerne ud. Så afsæt gerne 45 min til dette. Det varierer lidt, hvor meget jeg bruger af hver ingrediens. Har ikke præcis tal på, hvor mange kartofler jeg f.eks. kommer i, da kartofler kommer i flere størrelser. Prøv dig frem. Jeg plejer at fylde et stort fad.

Tid:
45 min forberedelse
1 time 15 min i ovnen på 200 grader

Ingredienser:

  • En bakke kyllingelår
  • 1 squash
  • 1 peberfrugt
  • 1 fennikel
  • 2 store gulerødder
  • 6 kartofler
  • 1 stort løg
  • 5 fed hvidløg
  • 250 g svampe
  • 250 ml fløde
  • 3 tsk. mild karry
  • Frisk timian
  • Salt og peber
  • Olie

Tilbehør:

  • Hvide ris

Fremgangsmåde:

Start med at skære alle grøntsagerne ud, og kom dem op i fadet. Krydr herefter med salt og peber (undlad salt, hvis baby skal spise med) og vend grøntsagerne med hænderne, så de bliver godt blandet.

Hæld fløden op i en beholder, tilsæt karry og rør det rundt, så det bliver blandet.

Hæld herefter fløden over grønsagerne.

Kyllingelårene lægges oven på grøntsagerne. Pensel kyllingelårene med olie, krydr med salt og peber.

Til slut putter du frisk timian på toppen af kyllingen og grøntsagerne.

Herefter skal det hele steges i 1 time og 15 min i ovnen på 200 grader.

Jeg kan godt lide at spise hvide ris til retten. Risene koges, som anvist på pakken.

God fornøjelse og velbekomme 🙂

//Jeanette

Følg mig gerne på Instagram, Facebook eller Pinterest 🙂

Indlæg oprettet 56

3 tanker om “Opskrift: ovnbagte grøntsager og kyllingelår

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen