Sommerferie med en (næsten) 2 årig

Det er højsommer, og de fleste er så småt begyndt at gå på ferie. Mange familier rejser udenlands for at komme ned til varmen og opleve en anden kultur, mens andre bliver hjemme og nyder den danske sommer, som jo har vist sig kan være ret så varm. Her kommer lidt tanker omkring min sommerferie med en (næsten) 2 årig.

Da jeg stadig går arbejdsløs, skal jeg fortsat skrive ansøgninger hver uge og stå til rådighed. Men jeg har heldigvis optjent fire ugers ferie, hvoraf jeg bruger tre af dem i sommermånederne. Mine to ugers sammenhængende ferie starter om et par uger, og den første uge rejser vi til Kreta på all-inclusive ferie. Jeg glæder mig så meget til at komme ud at rejse igen, da det er tre år siden jeg sidst har været på ferie udenlands 😀 Jeg har altid været vant til at rejse med familien til en ny og spændende destination, så det har været lidt uvant ikke at komme afsted de sidste par år. Men det har der heldigvis også været en god grund til (højgravid + varm sommer). Når vi kommer hjem fra Kreta, når vi lige at være hjemme halvanden uges tid, før Liv og jeg skal afsted til Fuengirola i Sydspanien (Simon er startet på arbejde til den tid). Her skal vi afsted med min familie, mens Kreta er sammen med Simons familie.

Klargøring til ferie

Jeg har altid elsket at pakke kuffert til ferie, og det bliver ingen undtagelse i år. Hver sommer formår jeg at pakke min kuffert mere og mere minimalistisk, idet jeg før i tiden altid pakkede for meget tøj og for mange sko, som jeg ikke nåede at få brugt. Før har jeg altid pakket min kuffert og håndbagage 1-2 dage før afrejse, men i år bliver det nok lidt anderledes, da jeg også skal have pakket til Liv. I stedet for at skrive om hvad jeg pakker, og hvordan jeg organiserer rejsekufferten, vil jeg lave et par separate indlæg herom, som bliver udgivet på bloggen inden for den næste halvanden uge.

>>Læs hvordan jeg pakker kuffert og toilettaske<<

Hygge derhjemme

Udover udenlandsferier tænker jeg, at vi bare hygger hjemme i Odense og eventuelt tager på nogle endagsturer f.eks. til stranden, en tur i legeland eller cykelture med cykeltraileren. Der er altid et bredt udvalg af gratis glæder i en storby, så det vil ikke blive særlig svært at finde på noget til at underholde en snart 2 årig pige. Så længe vejret bare er nogenlunde uden for meget regn.

Det var så mine tanker for sommerferien. Hvad skal I foretage jer i ferien?

//Jeanette

Følg mig gerne på Instagram, Facebook eller Pinterest 🙂

Indlæg oprettet 56

4 tanker om “Sommerferie med en (næsten) 2 årig

 1. Mit allerbedste råd til ferie med børn er at fordele tøjet i flere blandede kufferter. Min mand var af den opfattelse, at kufferter aldrig blev væk i lufthavne, indtil vi stod i London med fire børn, og den kuffert med den 2,5-åriges og mit tøj manglede…
  Heldigvis havde vi rejseforsikringen i orden, men det var alligevel træls at skulle starte ferien med at købe nyt af ALT:-/
  Ha’ en fantastisk ferie:-)

 2. Vi skal “bare” en uge i sommerhus i Ebeltoft, jeg savner at rejse udenlands, det gjorde vi meget før vores søn kom til…

  1. Sommerhus lyder også hyggeligt. Udenlandsrejser skal nok komme igen 🙂

   Mvh. Jeanette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen