Grunden til mit fravær

Den sidste måneds tid har jeg været lidt fraværende på bloggen og på de sociale medier. Der er sket lidt af hvert, hvilket jeg vil komme ind på i dette indlæg.

Sygdom

De sidste 16 dage har jeg været syg med det, som jeg i starten troede, var en almindelig forkølelse. Jeg researchede lidt på nettet, da jeg også havde andre symptomer, og snakkede med min mor, og ud fra de samlede informationer lød det til, at jeg havde bihulebetændelse! Efter 16 dage på næsespray, en uge på hovedpinepiller, konstant træthed og ømme led og muskler tog jeg til læge i mandags. Jeg fik taget en blodprøve, og mine infektionstal lå højere end normalt. Efter en snak fik jeg udskrevet pencillin, som jeg skal tage i 10 dage. Jeg fik også en special næsespray, som normalt er beregnet til allergikere (jeg er ikke allergiker), fordi min næse har taget skade af næsespray. Allerede nu kan jeg mærke en bedring, men resten af ugen skal der ikke ske det helt vilde. Nu skal jeg bare fokusere på at blive rask, så jeg igen kan opretholde en habituel hverdag.

pencillin
Skal være på penicillin mod bihulebetændelse de næste 10 dage

Normalt er jeg aldrig syg udover en forkølelse, af en uges varighed, en gang om året. Men hold op hvor er det irriterende, og særligt når man har en lille en på 16 måneder. Har ikke kunne få min hverdag til at fungere ordentligt, som den plejer. Der har været så mange ting, som jeg har skulle give afkald på (både personligt og blogmæssigt). Og det som særligt har irriteret mig er, at jeg ikke har kunne komme til fitness og opretholde min statistik! Jeg har trænet uafbrudt, siden jeg meldte mig ind i starten af september sidste år.

hjemmelavet te
Hjemmelavet te med ingefær og honning

Familiemæssigt

I december måned har der været et dødsfald i familien. Min bedstemor og Livs oldemor døde efter kort tids sygdom i en alder af 79 år. Det kom som et chok for os alle, da hun var velfungerende, boede for sig selv og ikke fejlede noget. Lige indtil en ondartet tumor i hjernen ramte hende. Jeg er glad for, at hun nåede at blive oldemor, da det var noget, som hun havde snakket om flere gange de sidste års tid. Jeg vil ikke gå mere i detaljer omkring dette, men jeg ville blot nævne det, da det er noget, vi som familie har været meget berørt af.

sorg

Ellers jeg har brugt tid med familien i julen, hvor jeg ikke har haft lyst til at bruge tid på computer og sociale medier. Jeg har sendt de obligatoriske ansøgninger afsted, men overskuddet til at gøre en ekstra indsats har ikke været der på grund af omstændighederne. Til gengæld har jeg fået sendt en masse uopfordrede ansøgninger ud her i januar samt tilmeldt mig to workshops hos min a-kasse. Når først jeg er helt ovre mit sygdomsforløb, er jeg “back on track” og klar til at gøre en ekstra indsats. Både jobmæssigt, blogmæssigt og personligt 😉

// Jeanette

Følg mig gerne på Instagram, Facebook eller Pinterest 🙂

Indlæg oprettet 56

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen