I den sidste tid har jeg lavet mange bananpandekager til Liv (og mig selv :P). De er super nemme at lave, smager godt og så egner de sig fint som morgenmad til små børn eller som to-go mad.
Hver gang jeg ser madspildsbananer i supermarkedet, køber jeg en masse, for modne bananer er perfekte til bananpandekager, smoothies eller banankage.
Jeg går ikke efter en decideret opskrift, når jeg laver disse pandekager, men prøver mig lidt frem. Plejer at bruge 4-5 modne bananer, 4 æg og 1-2 dl. havregryn (plejer bare at hælde i fra posen, så kender ikke præcist mål).
Ingredienser:
- Modne bananer
- Æg
- Havregryn
- Smør til stegning
Fremgangsmåde:
- Mos bananerne med en gaffel
- Pisk æggene sammen med en gaffel
- Tilsæt havregryn i æggene
- Bland de mosede bananer i blandingen
- Steges på panden med smør ved middel varme
Bananpandekagerne kan opbevares på køl nogle dage, hvis ikke de når at blive spist inden 😉

// Jeanette
Ih de er jo perfekte til madpakken!
Tak for opskriften 🙂
Cillaes.dk
De er også et hit herhjemme ?
Uhm de skal helt sikkert prøves! Er helt sikkert på min 4 årige datter Liv vil elske dem!