Kender du butikken Alt til Barnet i Odense?

(Indeholder reklame) Genbrug og bæredygtighed er i højsædet disse tider. Kan huske, at det for bare nogle få år siden ikke var lige så in at købe genbrug. Jeg synes i hvert fald, at der bliver længere og længere mellem de gode billige fund – hvad enten det gælder tøj eller ting. Jeg har tidligere nævnt min forkærlighed for genanvendelse, og tror altid jeg vil blive ved med at købe brugt uanset, hvor mange penge jeg har mellem hænderne. I 2016 arbejdede jeg i en kommissionsbutik i Odense, som desværre måtte lukke ned efter kun 1 år. Men efterfølgende er der dukket flere og flere butikker op med samme koncept, hvor man lejer en stand og kan sælge ud af sit brugte tøj og ting.

En af Odenses nyeste kommissionsbutikker inden for børnetøj er Alt til Barnet, som åbnede i slutningen af august. Jeg har endnu ikke prøvet at have en stand i en kommissionsbutik (ud over den som jeg engang arbejdede i), men NU skal det være.

Jeg har endelig besluttet at få en stand, hvor jeg sælger ud af noget af Livs babytøj og babyudstyr. Jeg var inde og sætte min stand op i går, og det var bare super nemt. Hvis der er noget man er i tvivl om, spørger man bare de ansatte. Jeg medbragte en flyttekasse, med alle de ting jeg ville sælge, og så gik jeg ellers i gang med at sætte prismærker på tingene. Derudover kan man følge med i sit salg hjemmefra, og i skrivende stund har jeg allerede fået solgt én ting 😀

Gode ideer til et godt salg:

  • Din stand skal se præsentabel ud
  • Undgå at hænge alt for meget tøj op, så det ser proppet ud
  • Tøjet skal være nyvasket
  • Gør kunden opmærksom på, hvis det fx mangler en knap på en bluse
  • Angiv en fair pris på dine varer
  • Drop slidt og forvasket tøj, også selvom det er en mærkevare
  • Farvekoordiner evt. dit tøj

Alt til Barnet består af 134 stande med tøj og udstyr som henvender sig fra alderen 0 – 14 år, så man kan hurtigt få tiden til at gå. Ud over kommissionsvarer har butikken også et udvalg af nye outletvarer til skarpe priser. Butikken har ligeledes alle faciliteterne i orden, for der findes både toilet med pusleplads, legehjørne og ammeområde.

Hvis du også ønsker at have en stand hos Alt til Barnet, kan du enten komme ind i butikken på Victoriagade 40-44 og ordne alt det praktiske eller besøge deres website.

Jeg håber, at jeg får solgt ud af det meste i min stand. Jeg har stand nr. 16, så kig endelig forbi 😀

>>Læs også mine tips til, hvordan du kan spare mere i hverdagen<<

// Jeanette

Følg mig gerne på Instagram, Facebook eller Pinterest 🙂

Indlæg oprettet 56

En tanke om “Kender du butikken Alt til Barnet i Odense?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen