Hvordan vi kom på navnet Liv

Det kan være en udfordring af finde på et navn til sin lille baby. Nogle har allerede besluttet et navn, mens babyen endnu er ufødt, og andre venter til de har mødt deres vidunder. Vi hører til sidstnævnte. Vi har begge fra start været enige om, at vores datter ikke skulle hedde et eller andet fancy eller noget fra en top 10 liste. Jeg fik ret hurtigt skrevet nogle navne ned på en liste, som jeg lavede under 1 måned efter, vi fik fastlagt, at jeg var gravid. Skrev en masse pigenavne og ét drengenavn ned. Er ret glad for at vi fik en pige, for drengenavne er jeg ikke særlig god til 😀

Navnene

Mine favoritter var Juliane, Viktoria og Nathalia. Faktisk var det Viktoria og Nathalia, vi havde mest oppe at vende, også efter Liv blev født. To dage efter jeg fødte, var vi på OUH for at få taget øre- og hælprøve. Det var på vej ud af sygehuset, at min kæreste sagde, at vi skulle da snart finde på et navn. ”Hvad med Liv?” sagde han. Det var første gang det navn kom på banen. Navnet sagde mig ikke så meget, og jeg sagde ”det ved jeg nu ikke helt”. Nogle uger efter begyndte jeg så at tænke på navnet Liv. Jo mere jeg tænkte på det, jo bedre og mere rigtig føltes det. Kan desværre ikke huske den præcise dato for det, men vi besluttede os for navnet Liv. Navnet blev holdt hemmeligt for min familie frem til dåben d. 25/11 2017. Nu var Liv blevet kaldt for ”Baby” siden hun lå i maven, så nogle uger ekstra ville ikke skade.

Nogle gange skal man ikke altid regne med det man tror lige til at starte med. Vi kunne have sparet al tiden med at finde på navne, for det endte alligevel med at blive et navn, som ikke stod på listen 🙂

Hvordan kom I frem til navnet på jeres barn? Og kunne I blive enige? 🙂

//Jeanette

Følg mig gerne på Instagram, Facebook eller Pinterest 🙂

Indlæg oprettet 56

2 tanker om “Hvordan vi kom på navnet Liv

  1. Hvor er det sjovt at læse om, når jeg selv står i den der navne-situation nu.
    Jeg vil gerne finde et navn, der er nemt at stave og ikke er så usædvanligt, som jeg synes mit eget er ift. den alder, jeg har 😉
    Vi er kun kommet på et navn, Freja, som vi begge er enige om. Men jeg er spændt på, om vi enten når at komme på et andet, eller om vi synes, der er et andet navn, der passer bedre, når hun kommer ud 🙂
    Jeg synes, det er sådan et fint navn, I har givet Liv.

    1. Ja, det bliver sjovt at se, hvad det ender med 🙂 Til en anden gang tror jeg bare, at jeg helt dropper at finde på navne 😛 Men Freja lyder da som et sødt navn. Det er ligesom Liv et gammelt nordisk navn 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen