Livs første sejltur

Forrige uge var Liv og jeg i Svendborg hos min mor og lillebror. Forinden havde min mor og jeg snakket om, at det kunne være sjovt at tage ud og sejle i speedbåden i Svendborgsund. Vi var i Svendborg i fire dage, og den sidste dag var vejret heldigvis perfekt til en sejltur. Sidst jeg var ude at sejle var som højgravid, sidste sommer! Min mor havde for længst købt en babyredningsvest, så alting var parat. Liv brokkede sig lidt, da hun fik vesten på, men faldt hurtigt til ro. Både min mor og jeg har certifikat til at sejle en speedbåd, men må indrømme, at vi ikke længere er øvede til at sejle. Jeg siger nej tak til at manøvrere ind og ud af en havn 😛 Sådan går det, når man ikke holder noget ved lige. Det er 12 år siden (!!! Føler mig gammel nu) at jeg fik mit certifikat. Heldigvis har min lillebror styr på at sejle, så han var kaptajn.

Ud på det dybe hav

Da vi kom ud på vandet, sagde Liv ikke så meget. Hun virkede lidt slap og træt i det og udviste ikke samme energi og begejstring, som hun plejer. Heldigvis gik der ikke længe, før hun kvikkede op, og ville hoppe på mine lår. Det var trods alt også første gang på det åbne hav, og sikkert noget af en oplevelse for så lille en størrelse. Halvvejs på turen endte hun dog med at falde i søvn! Bevægelsen ude på vandet har nok mindet hende om dengang hun lå i maven <3 Jeg endte med at skulle vække hende, da vi kom i havn igen.

Håber at sejlture som baby er med til at gøre hende søstærk. Ikke at jeg sejler meget, men det er da altid et plus, at man ikke bliver søsyg, når man bliver ældre. Skal helt klart ud på nogle flere sejlture med Liv hen over sommeren 🙂

//Jeanette

Følg mig gerne på Instagram, Facebook eller Pinterest 🙂

Indlæg oprettet 56

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen