Ugen der gik 25 juni – 1 juli

Jeg har tænkt, at jeg gerne vil dele, hvad jeg har lavet en hel tilfældig uge i juni måned. Først vil jeg lige tilføje, at Liv plejer at vågne mellem 07.00 – 08.00 om morgen. Vi ligger som oftest 20 min i sengen, inden vi står op (ja Liv sover i samme seng som os, og har gjort det lige siden dag et). Simon tager afsted tidligt på arbejde (da han pendler), og kommer hjem om eftermiddagen kl. 16.15.
Liv får som oftest sin formiddagslur mellem 10.00-11.00 +/-. Hun får sin eftermiddagslur igen ved 16.00 tiden +/-. Jeg sidder aldrig ved computeren, når Liv er vågen. Det er kun når hun sover, at jeg sidder og skriver. Det er derfor begrænset, hvor jeg meget jeg kan nå, da der også er andre ting, som skal laves. Så der kan sagtens gå dage imellem, at jeg får skrevet på mine indlæg.

Mandag

Jeg startede formiddagen med at ordne blogindlæg, kigge SoMe og bare slappe af i sofaen. Efter frokost gik jeg en tur med Liv i klapvognen i området, hvor vi bor. Der er en sø tæt på, hvor der er masser af grønt, ænder og en legeplads. Liv var dog ikke i særlig godt humør på det meste af gåturen. En blanding af træthed og mor-syge. Hun vil bare holdes. Men ind i mellem er det hårdt at bære rundt på hende. Hun endte dog med at falde i søvn i klapvognen, så det var altså pga. træthed. Ved ikke hvorfor, men Liv skal næsten altid igennem nogle grædeture, inden hun overgiver sig til søvnen. Og så kan hun godt lide at hive sit tæppe op, så det dækker hendes ansigt = Livs rutine. Besluttede mig derfor at handle ind på vej tilbage, nu hvor hun alligevel var faldet i søvn.

Tirsdag

Vi var som det første nede og købe en ny skoreol i Lidl. Pt. har vi to skoskabe i vores lille bitte entre, men det ene skab er ikke særlig godt mere, så det skal kasseres. Den nye skoreol har plads til flere sko, end vores skabe har tilsammen, så vi har valgt at sælge det ene skoskab.
Bagefter kørte vi videre til den Fynske landsby, hvor vi tilbragte 2,5 time. Det var nogle rigtig hyggelige timer, som jeg vil skrive mere om i et andet indlæg.  Senere på eftermiddagen stod den på tøjvask og lettere rengøring.

Onsdag

Efter frokost var jeg nede for at handle ind, mens Liv sad i klapvognen. Ellers har onsdagen bare været en hjemmedag, hvor små ting i hjemmet er blevet ordnet.

Torsdag

I dag havde jeg besluttet at gå en tur nede ved Odense å, så da klokken var lidt i 11, kørte vi afsted. Vi fandt en god gratis parkeringsplads ved åen, så intet med at stresse senere hen, eller betale dyre domme for p-plads. Efter at have gået omkring 10 minutter, var Liv faldet i søvn i klapvognen. Derfor besluttede jeg mig for, at gå en tur op i gågaden..sommerudsalget er jo startet! Jeg kiggede i butikker indtil Liv vågnede igen. Herefter gik vi ind i Magasin og benyttede deres amme/puslerum, hvor Liv fik mad og drikke. Efter spisepausen gik vi videre rundt i Magasin og gågaden. Da jeg besluttede mig for, at vi skulle hjem (omkring 14.30) faldt Liv i søvn i klapvognen igen! Så valgte jeg at gå ned til Munke Mose, hvor jeg lagde mig på et tæppe og læste i en bog. Det er nu meget rart at kunne ligge og slappe lidt af, mens den lille sover i sin vogn i skyggen. Da klokken blev hen af 16 vågnede Liv, og vi kørte hjem til lejligheden.

Fredag

I dag havde jeg aftalt at mødes med veninde (som har en datter, der er 4 måneder ældre en Liv) klokken 10 til pop-up børnetøjsoutlet i Odense. Jeg var der først hen af 10.30 tiden, fordi Liv havde besluttet sig for at sove længe til kvart i ni om morgenen. Normalt vågner hun jo mellem 07.00 -08.00. Der var rigtig mange til outletmessen, fordi det var åbningsdag. Vi var der omkring 2 timer, og fik begge købt lidt tøj.

Jeg fik købt tre stykker tøj fra Müsli til 200 kr.

På vej hjem var jeg forbi en, for at købe en brugt flyverdragt. Ja, er tidlig ude, men det var en med leopardprint, og Liv har ikke en dragt til vinter. Så nu er flyverdragten i hus 😉
Vi når lige at være hjemme 1 times tid, hvor vi begge får spist noget mad, før vi kører ned til byen for at mødes med Simon, som kommer direkte fra arbejde. Vi bruger omkring 2 timer i byen, hvorefter vi handler ind på vej hjem.

Lørdag

I dag er Liv blevet 10 måneder! Det er ikke til at forstå..så er der kun 2 måneder indtil hun bliver 1 år… nu savner jeg da, at have en lille bitte baby. Inde i mit hoved er hun bare hele tiden baby. Kan ikke helt forholde mig til tanken om, at hun vokser og vokser og kommer til at snakke, gå, løbe osv.. I hverdagen lægger jeg jo ikke mærke til at hun vokser, men når jeg kigger mine billeder igennem, er udviklingen jo tydelig. LIV(ET)S UDVIKLING!
Nå, men halvdelen af dagen er vi hjemme i lejligheden og ordner lidt småting. Det var meningen, at vi skulle prøve at tage Liv udenfor i badebassin, men jeg glemte bassinet sidste gang jeg var hjemme hos min mor. Om eftermiddagen beslutter vi os for at køre ud til Fætter BR i Tarupcenteret for at finde et lille babybassin. Liv når at falde i søvn i sin klapvogn, så vi får hurtigt brugt 1½ time i centeret. Vi når dog aldrig at få brugt badebassinet, for da vi kommer hjem, er klokken blevet mange, så vi vælger at vente til engang i næste uge.

Søndag

Dagen i dag er vi ligeledes væk det meste af dagen. Vi er på jagt efter et mindre sofabord og bruger noget tid inde i Idémøbler og Dahls. Vi går dog tomhændet derfra, da priserne var lidt for høje, på dem vi kunne lide trods udsalg. Herefter deler vi os op, så Simon går i Harald Nyborg og Liv og jeg i Babysam. Får selvfølgelig købt noget tøj..MEN..der var 60 % på Petit by Sofie Schnoor, og det er str. 86/92. Så det kan først bruges til vinter og forår næste år 🙂

Gav 300 kr for de fire stykker tøj. Normalprisen ville have blevet omkring 800 kr! <3 udsalg – særligt 60 %

Det var egentlig meningen, vi skulle videre til Genbrugshallerne, men Liv fik spildt en masse vand ud over sig selv, da hun drak, så vi tog ind i Rosengårdcenteret for at skifte hendes tøj. Da jeg for én gang skyld ikke havde skiftetøj med hjemmefra, blev vi nødt til at give hende en body på i str. 92 (hun bruger normalt str. 74/80). Da klokken alligevel var over middag, satte vi os ind og spiste en let frokost på en restaurant. Efter vi havde brugt lidt tid i Rosengårdcenteret, gik vi hen til Genbrugshallerne. På vej tilbage til bilen var vi godt trætte alle sammen. Det var ikke meningen, vi skulle være væk i 5 timer, men tiden flyver simpelthen afsted, når vi er på tur alle tre. Ved ikke hvorfor, men det gør den altid 😛

Såå træt efter en lang dag.

Det var så hvad, hvad jeg har foretaget mig i en tilfældig uge. Ugerne varierer som sagt meget. Når vejret er godt, er vi som regel undervejs. Er vild med det danske sommervejr i år. Synes det er så dejligt, at man kan gå mange ture uden at skulle bekymre sig om regn og kulde 😀

//Jeanette

Følg mig gerne på Instagram, Facebook eller Pinterest 🙂

Indlæg oprettet 56

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen