Guide til babyvenlige steder i Odense

I starten kunne jeg godt føle mig lidt usikker, når jeg skulle tage steder hen med den lille, for jeg kendte jo ikke de babyvenlige steder i byen. Hvad nu hvis jeg skulle skifte ble eller amme Liv, hvor skulle jeg så gå hen? Jeg fandt hurtigt ud af, at det var svært at komme rundt med en barnevogn, ikke kun i butikkerne i gågaden, men følte mig udelukket fra en del caféer og restauranter. Kan selvfølgelig godt forstå, at en restaurant ikke vil have 10 barnevogne til at stå inden for, men jeg havde så svært ved bare at lade Liv ligge uden for..tænk nu hvis der var en som stjal hende!? Med tiden fandt jeg frem til, hvor alle de babyvenlige steder var, og det gjorde mine ture noget nemmere. Som nybagt mor kunne jeg godt have brugt en guide som viste, hvilke steder det var muligt at amme eller pusle. I den første tid er man mere forsigtig, og vil gerne have ro og trygge rammer omkring sig.

Det skal siges, at jeg i dag ikke har noget imod at tage til en by i Danmark (eller udlandet for den sags skyld), som jeg ikke har været i før. Det er altid muligt at finde et sted at skifte/amme. Denne guide er ment som en hjælp til nybagte mødre i Odense, som måske, ligesom jeg var, er lidt usikker over den nye situation, og gerne vil føle sig tryg med sin baby i rolige babyvenlige omgivelser.

Babyvenlige steder i Odense:

 • Magasin (amme/puslerum)
 • Sinnerup (puslerum)
 • All About Kids børnebutik (amme/puslerum)
 • Kunstbygningen Filosoffen (lille ammehjørne/puslerum)
 • Rosengårdcenteret (stort amme/puslerum)
 • Babysam, Kære Børn, Ønskebørn (amme/puslerum)
 • Genbrugshallerne (puslerum)
 • Silvan i Bolbro (puslerum)
 • Ikea (amme/puslerum)
 • Bilka (amme/puslerum)
 • Føtex (puslerum)
 • Børnetorvet (amme/puslerum)
 • Tarupcenteret (amme/puslerum)
 • Plantorama (puslerum)
 • Børneloppem (puslerum, ammehjørne)

Kender du til et eller flere steder i Odense, er du velkommen til at skrive til mig, så jeg kan få skrevet stedet på listen 🙂

>> Læs også min guide til børnebutikker i Odense <<

// Jeanette

*Listen vil blive opdateret, hver gang jeg finder et nyt babyvenligt sted*

*Sidst opdateret d. 16 september 2019*

Indlæg oprettet 56

9 tanker om “Guide til babyvenlige steder i Odense

 1. En god ting at vide for nybagte forældre. Det blev der ikke gjort så meget i, da jeg fik mine børn i 90erne.?

 2. Nej der er sket en del siden dengang ? men synes det et meget fint med en lille guide for nybagte forældre.

 3. Skønt med sådan en guide! Jeg er netop ved at få mere mod på at komme ud med min datter (som faktisk også hedder Liv) og søgte efter hvor amning mv. kan foregå i Odense City. Jeg har det bedst med at have styr på det inden jeg går ud af døren, så man ikke pludselig er tvunget til at sidde på en bænk og amme i al offentlighed, når sulten melder sig. Tak for guiden ☺️

  1. Hvor er det bare dejligt at høre, at du kan bruge min guide <3
   Og sikke et sjovt tilfælde, at din datter også hedder Liv 🙂

   Mvh. Jeanette

 4. Hvor er det dejligt med sådan en liste 🙂
  Har du nogen erfaring med Arkaden? Der skal vi nemlig ind med noget familie, men jeg kender det ikke. Det er nu rarest hvis man på forhånd ved man er velkommen med baby 🙂

  1. Dejligt du kan bruge min liste, Lene ?
   Faktisk har jeg slet ikke fået skrevet Arkaden på listen. De har puslerum til baby (ta’ elevatoren til første sal), og så har de også højstole, hvis dit barn er gammelt nok til at bruge sådan en.

   Mvh. Jeanette 🙂

 5. Nu fik jeg brug for din baby-byguide ? Det er første gang, jeg er afsted med barnevognen i byen (Agnes er 11 uger gammel, og jeg bor jo lige et stykke væk).
  All About Kids er fantastisk ammested ✨?

  1. Ej hvor dejligt du kunne bruge den. Jeg mangler dog at opdatere den, da 3 børnebutikker er lukket inden for de første par måneder her i Odense ?
   Men ja All About kids har været mit foretrukne sted, da Liv var helt lille baby ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen